Roel van Essen

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roel van Essen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Roel van Essen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Meyhorst... synoniem met modde...

  Meyhorst... synoniem met modder, zeker in het begin. De laatste twee jaren waren leuk. Freek Schreurs, John Winters, K.P. de Ridder, Gert-Wim van Rangelrooy om maar eens wat namen te noemen. De docenten: Moene, helaas veel te vroeg overleden, Krips, de Ridder, Paalman, van der Veen... En na schooltijd donderjagen in de buurt; er was altijd wel wat te beleven in zo'n nieuwbouwwijk! Toch, ondanks de minder plezierige eerste jaren, best een goed gevoel over deze school...

  2003, Roel van Essen

  Slechts 4 maanden op de KMS ho...

  Slechts 4 maanden op de KMS hoeven te verblijven omdat ik al 3 jaar sergeant was. Wel een mooie tijd geweest met het 5e peloton van lichting 80-2. Elke woensdag de hei op, met tussen de middag warme pap, elke vrijdag opletten dat je geen militaire sokken aanhad, want dan kon je terug om je te verkleden; "Piet Polaroid" stond als Cerberus aan de poort! Weinig nieuws geleerd, behalve bier drinken. Dit onder het motto: "Elke avond dronken is ook een geregeld leven!" En toch die vier maanden afgesloten als "best man" van lpl 80-2. Mooie tijd geweest!

  2003, Roel van Essen

  Op de Valeriusschool gekomen e...

  Op de Valeriusschool gekomen eind 4e klas. Alleen meester Ploeg en meester Knoop meegemaakt in de 5e, resp. 6e klas. In de 5e heel veel voetbal moeten spelen op het grasveld bij de Notenhout. Daar ook mijn enige doelpunt ooit gemaakt: in eigen doel! Wist ik veel... sinds die tijd een hardgrondige hekel aan voetbal gekregen.

  2003, Roel van Essen
  ?