Roel Kuik

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roel Kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Roel Kuik heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Deze school heeft eerst in de Hekkelaan in het centrum gestaan en we moesten voor de gym met tram 12 naar een andere school in de Copernicusstraat.

  Deze school heeft eerst in de Hekkelaan in het centrum gestaan en we moesten voor de gym met tram 12 naar een andere school in de Copernicusstraat. Hierdoor zijn we vaak door de Geleenstraat gegaan. Was een leuke wandeling voor 16 jarige jongens. Toch?

  2006, Roel Kuik

  Hoofdmeester was mr.

  Hoofdmeester was mr. Went. In de 1e heb ik jfr. Vos gehad. Later tijdens deze schoolperiode ook mw. Vught, jfr&mr. Bardoux en in de 6e was er een meester König. Ik heb daar, dacht ik, les gehad van mr. Koelemij. M'n broers Frits, Edwin (die helaas is overleden in 2004) en Raymond hebben hier ook op school gezeten.

  2004, Roel Kuik

  Na twee keer de 2e klas ben ik, na een jaar in een oud schoolgebouw aan de Hekkelaan, naar de St.

  Na twee keer de 2e klas ben ik, na een jaar in een oud schoolgebouw aan de Hekkelaan, naar de St. Paulschool in Mariahoeve gegaan. Ik kan me onze oude leraar duits herinneren (naam ben ik vergeten), maar ik weet nog wel dat hij zei dat ik bleef zitten, wat een hele voorspellende uitspraak was.

  2004, Roel Kuik
  ?