Roel Bremer

Kent 29 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roel Bremer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roel Bremer heeft 1 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me nog goed de 2 eerste jaren bij juf Strabbing herinneren.

  Kan me nog goed de 2 eerste jaren bij juf Strabbing herinneren. Wat vond ik haar streng! Daarna Slok, prettig gestoord. Knikkeren in de klas, zijn , eerst door hem uitgedunde salaris, naar zijn vrouw brengen en zijn "losse"handjes (wil je een bom of een granaat ?) Veel wisselingen in de 5de met uiteindelijk Jan Hofstra.Laatste jaar bij meester Bos. De Afscheidavond en 's morgens heel vroeg Frans en extra rekenen. Waar zijn Jurrie Ester, Gerard Jacobs, Bert Volkers en Marjan Poelman of Gerrie Wiecherlink gebleven? Kan je bij de fam.Arendz nog steeds stripboekjes lenen? En hoe is het met Bert v Rotterdam, Bert Loode, Jantje Bos of Eric Suer en Frans Stokkentreeff? Over het ijs van de vijver en er met een heel stel doorheen zakken. Jantje Bos die met z'n katapult de achterruit van de stadsbus aan diggelen schoot en voetballen, heeeel veeel voetballen.

  Hogenkampschool, 1958

  Begonnen op de HBS na in een soort proefklas te hebben kennisgemaakt.

  Begonnen op de HBS na in een soort proefklas te hebben kennisgemaakt. In het prachtige oude gebouw naast de Betlehemkerk. Schitterende tijd. Meer gelachen dan gewerkt. Leraren als dhr Scheen, Jokin, Britstra en de Haay kan ik me nog goed herinneren. Na twee jaar verhuisd naar de Fuchiastraat. Daar op de HDS gezeten en diploma gehaald. Toen door naar 5 HBS-A en in 1970 examen gedaan. Daarna naar de "kweek" en nu nog werkzaam in het onderwijs.

  Gem. HBS, Middelbare Handel..., 1964

  Prima tijd gehad.

  Prima tijd gehad. Het 'vak' geleerd, zeker van de altijd kritische, maar inspirerende heer Scheepmaker. Ook de lessen, of zoals ze toen heetten colleges, van mevr. Berghorst en zeker het vieren van haar verjaardag met de klas bij Suisse. Het beste wat ik eraan overgehouden heb is trouwens mijn vrouw Rita. We werken beide nog in het onderwijs en wel in Lelystad.

  Comenius Academie, 1970

  ?