roedie robeer

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van roedie robeer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  roedie robeer heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke kinderen.

  Leuke kinderen. "Veel" kattekwaad uitgehaald. Volgens mij was ik niet zo'n geweldig rustige leerling. Veel opgetrokken met Floris Kolvenbach en Cocky van de Berg. Leuke tijd toen. Jammer dat ik het niet op kon brengen beter mijn best te doen. Maar ja, Thats life... Ik snap nu wel meestal de kinderen waarmee ik omga waarom ze bepaalde dingen zus of zo doen, en dat is ook wel leuk!! Favoriete leraar was voor mij meester Zwiterlood!! Reuze leuke man en kon mooi zingen (althans in mijn oren). De juffrouw in de eerste klas was ik ook erg weg van (Juffrouw Frank). Helaas ging ze trouwen en kregen we mevr. van Dam ECHT NIET leuk dus. Ook leuk bij meester Rozema (als tie weer eens vuurrood werd van kwaadheid), maar wel heel aardige man.

  Openbare School A1, 1953

  Gym bij Joep Meloen.

  Gym bij Joep Meloen. Dat kon ik wel aardig dus gelukkig ook altijd nog een goed cijfer op mijn rapport). Muziekles van mevrouw Datema, alleen gingen we meestal kaarten (tot we betrapt werden en Wim van Pelt geschorst werd). Ik speelde accordeon dus best veel samengespeeld met meneer van Dalen. (Erg leuk, voor mij althans). Door meneer Versteeg leerde ik Duits erg waarderen en meneer Kers werd later toch nog heel aardig (nadat hij een sleutelbos naar mijn hoofd gegooid had?!). Meneer Siebering die nauwelijk ordeproblemen kende en toch best aardig was. Reisje naar Vlieland in de eerste klas was ook erg leuk. Kleine Swart en grote Zwart. Van kleine heb ik nog veel nachtmerry's gehad maar ik zou niet weten waarom... Leuke leraar, die veel voor zijn leerlingen overhad en goed (Franse) les gaf. Misschien toch een soort schuldgevoel omdat ik de taal, ondanks nog meer cursussen later, toch nooit onder de knie gekregen heb? Wie zal het zeggen? Fop Nieuwenhuizen (nog mee op de lagere school gezeten). Rob Jansen (die ik op de reunie niet herkende, oei!!). Tot en Tet Bannink (Tet kom ik nog wel eens tegen). Tsja en al die andere waarvan ik toch de namen ben kwijtgeraakt. (Je wordt een dagje oude he...)

  Gemeentelijke Mavo, 1959

  ?