Roderick Martens

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roderick Martens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roderick Martens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan niet accepteren dat deze tijd de mooiste uit m'n leven zal blijven, dus ben hard bezig de rest van de tijd ook met plezier door te komen.

  Kan niet accepteren dat deze tijd de mooiste uit m'n leven zal blijven, dus ben hard bezig de rest van de tijd ook met plezier door te komen. Studeren was te gek, nu al weer 5 jaar aan het werk, en nog wel in het verlengde van mijn studie ook! Drs. R. Martens, Online Marketeer ;-)

  KU Nijmegen - Faculteit der..., 1997

  Erg leuke (lange) tijd.

  Erg leuke (lange) tijd. Leuke reizen, leuke vrienden gehad en aan over gehouden. Kan me nog goed herinneren dat mijn Wiskunde B leraar op Havo 5 tegen me zei dat VWO er echt niet in zat... Toch maar wel gedaan en wonderwel gehaald :-)

  Eckartcollege (nu onderdeel..., 1990

  Basisschool, man wat lang geleden.

  Basisschool, man wat lang geleden. Was wel een leuke tijd maar uiteindelijk geen vriendjes of vriendinnetjes aan overgehouden. Spreek zo af en toe nog wel eens iemand. Kan me nog wel van Ouwerkerk herinneren met zijn bekende tekst: 'Noteren maat!'. En de stickers die je kreeg als je een opdracht goed had gemaakt. De lol was er snel af als je die stickerveller per 10 ging jatten uit het bureau van de leraar...

  Basisschool De Refeling, 1983

  ?