Rochus Robbie Zeevaarder

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rochus Robbie Zeevaarder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Rochus Robbie Zeevaarder heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Parttime HEAO bedrijfskunde.

  Parttime HEAO bedrijfskunde

  2003, Rochus Robbie Zeevaarder

  Ik heb nog net een jaar Commenius Lyceum meegemaakt, daarna dus Berlage scholengemeenschap.

  Ik heb nog net een jaar Commenius Lyceum meegemaakt, daarna dus Berlage scholengemeenschap. Heb hier met veel plezier een paar jaar verbracht, totdat mij op nogal indringende wijze werd verzocht toch vooral een andere school te zoeken; Overigens met een aantal andere ondernemende jongelingen en een iets uit de hand gelopen actie met luilak. Hierbij moest de altijd beminnelijke concierge Limbach, of preciezer de gevel van zijn woning, het ontgelden.

  2003, Rochus Robbie Zeevaarder

  Ik herinner mij de Berlage (lagere-) school nog heel levendig en heb al jaren de gedachte in mijn achterhoofd dat het erg leuk zou zijn om weer eens in contact te komen met mijn ex-klasgenootjes.

  Ik herinner mij de Berlage (lagere-) school nog heel levendig en heb al jaren de gedachte in mijn achterhoofd dat het erg leuk zou zijn om weer eens in contact te komen met mijn ex-klasgenootjes. Wellicht dat dit via deze site lukt. Van mijn klas heb ik niemand op de lijst met reacties zien staan, maar wie weet leest iemand anders dit berichtje, die misschien bekend is met een van de onderstaande medeleerlingen. Ik zou het op prijs stellen als je dan de moeite zou willen nemen om contact tot stand te brengen. Ik herinner mij nog de volgende klasgenootjes - Robbie de Boer, Bobbie Baars, Dicky Verkaaik, Jaap Sipsma, Trudie...., Theo(Tedje) van Muiden, Thea......., Jantje van Wijk, Peter Brugmans?, Silvia de Jong, Sylviane Klootwijk, Joost Vriend?, Coentje Nijssel, Marjan van Dijk, Marlies vaz Nunez, connie Verbruggen, Tibor Korzelius, Peter Vitali, Micky Zeegers, Frans Huurman, Joan Vijzma, Mieke Dikkers, Bart vander Elsken, Marga van Zutphen. Ik schat, dat er nog 6- 8 missen. Leraren - juffrouw Jansen 2e klas, meester Baalman 3e klas, meester Boomsma 4e klas en juffrouw Beukers 5e? en 6e klas. Ik zou het erg leuk vinden als er iemand reageert.

  2003, Rochus Robbie Zeevaarder
  ?