Robin Vos

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robin Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Robin Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kwam hier in de tweede klas op school, toen met juf Cruijsberg.

  Ik kwam hier in de tweede klas op school, toen met juf Cruijsberg. Vervolgens juf Modderkolk, meneer van Druten, Dieterich en van Aken. Voornamen zeggen tegen de leraren was in die tijd nog uit den boze. De reunie die enkele jaren geleden werd georganiseerd was erg leuk. Alleen erg jammer en hard om te horen dat enkelen van de klasgenoten van toen niet meer in ons midden zijn! Ook bezit ik nog klassefoto's en zelfs enkele exemplaren van 'onze' schoolkrant, de Praatpaal. Ontzettend leuk om zo af en toe eens in te bladeren. Namen die mij bijblijven zijn onder anderde die van Werner van Dongen, Bas Bogers, Enrico Mom, Linda Damen, Jolanda Riedijk en Walter Bouwman.

  2004, Robin Vos

  Leuke tijd, de Rank.

  Leuke tijd, de Rank. Met Peterson als engelse lerares, Pluymert als klasseleraar (1e en 2e klas). Verder komen de namen Castelein, Hofman, van Driel, Dikker, van Veen, Maatkamp, Snijders, van de Velden (die erg boeiend uit de bijbel tijdens de dagopening kon vertellen), juf Matthijssen (die nauwelijks orde in de klas kon houden herinner ik me), Kruithof, Crum in mijn geheugen nog voor. Ik kwam in 1979 op school in klas 1B, met een rumoerige maar wel leuke klas terecht. Vijf meiden, voor de rest een jongensklas. Door ruimtegebrek op de 'echte' school moesten wij in de beginjaren regelmatig uitwijken naar de Bosbouwschool-dependance, de Gunningschool en zelfs in de kantine van het zwembad Beekhuizen hebben we onderwijs genoten. De klasgenoten die ook in klas 1B zaten: André Schipper (nog altijd goed contact mee), Theo Hoksbergen, Carla Balduk, Tony Siebes, George Jan van Wisse, Aart Willemsen, Henri Ziens, Klaas van Eeten, Hans Hertog, Rudi Salemink, Oscar Meijer, Marcel Geerlings, Inge Lammers, Rikste Arends, Hans Beumer, Johnny van de Merbe, Dorothé Kieneker, Arnold Talens, Karin Bevaart, Marcello Ceralli en Hans van Hal.

  2004, Robin Vos
  ?