Robin Monteiro

Kent 9 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robin Monteiro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Robin Monteiro heeft 4 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Goede herinneringen aan de schooltijd.

  Goede herinneringen aan de schooltijd. Tilly (geschiedenis), Spieghel (grieks), Goris (wiskunde), Van Wijk (wiskunde), Van de Ploeg (latijn) en zoveel anderen. Bedankt John Hagendoorn, dat je de foto's toegevoegd hebt. Ik zie daar mijn vrienden Ger van Kranenburg, Ronald van Huët, Wim Domselaar, Metske Kruiswijk, Ton Taselaar, Tom Ketting, ..... allemaal weer terug. Annelies Schut niet te vergeten en ons aller Bram. Graag zou ik ze opnieuw willen ontmoeten.

  2004, Robin Monteiro

  Ik kan mij niet zoveel meer herinneren van deze school.

  Ik kan mij niet zoveel meer herinneren van deze school. Dankzij de foto van Kees Zijlstra komen de herinneringen weer terug. Ik heb een foto van ons voetbalteam hier maar bij gedaan. Kennen jullie ze nog? Als ik het niet goed vermeld, graag een mailtje via schoolbank. Hier zijn ze: Sjaak Stols, Jerry Tennant, Kees de Jong, Peter van Hove, Gerard Wisselaar, Maarten Boogert, ikzelf (Robin), Jan Arie Buijs, Herman Willemse, Piet de Wit en Eio Nienhuis.

  2004, Robin Monteiro

  Hebbetlevus, de studentenvereniging.

  Hebbetlevus, de studentenvereniging. Gelokaliseerd op het Kanaleneiland. Het was lachen om met een wiskunde-achtergrond op deze school te zitten. Bij Algemene Economie werd op een ingewikkelde manier uitgelegd hoe via marktwerking een prijs tot stand kwam. Nadat het bord vol was met ingewikkelde formules zetten Jos van Noort (HBS-B) en ik één regel de oplossing op het bord in de vorm van een limiet. Met Rinus Bazen en Hans van Rieven heb ik nog steeds kontakt. Anderen, zoals Jan van de Merbel (mijn getuige bij mijn huwelijk) zou ik graag weer willen zien.

  2004, Robin Monteiro
  ?