Robertus Johannes Antonius van der Vlugt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robertus Johannes Antonius van der Vlugt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Robertus Johannes Antonius van der Vlugt heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Nu in het laatste jaar van de ...

  Nu in het laatste jaar van de opleiding. We gaan in februari 2005 nog op reis, plan was naar Sri Lanka. Gezien de aardbeving in Azie wordt het waarschijnlijk Vietnam. De opleiding CE is echt een aanrader, waar je veel van leert. Dhr. Bulthuis is geen gemakkelijke leraar maar wel degene waar je het meeste van leert. Favoriete herinnering is de reis naar Barcelona en wordt ook zeker de komende reis. En niet te vergeten de mannen Baddy Taling en Niels Bark.

  2004, Robertus Johannes Antonius van der Vlugt

  Een jaar college gevolgt voor ...

  Een jaar college gevolgt voor de opleiding HBO Management Economie en Recht, maar niet wat ik ervan verwacht had. Wel een leuke groep gasten leren kennen. Ben een oud medestudent (Erik Putker) later nog tegengekomen tijdens mijn stageperiode bij Ford Nederland.

  2004, Robertus Johannes Antonius van der Vlugt

  Ik heb hier drie jaar gezeten,...

  Ik heb hier drie jaar gezeten, en dat duurde lang!! Heb er wel mooie herinneringen aan. leukste was een week naar Tjechie in het derde jaar. Slechste herinnering..altijd maar in de fietsenstalling staan met Micha, Alex, Sander en Bas. Er was weinig te beleven. Heb er wel goed leren bowlen.

  2004, Robertus Johannes Antonius van der Vlugt
  ?