Roberto Rooijen

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roberto Rooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roberto Rooijen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij deden in 1977 mee met "Het Span't Erom" van de Vara, onze klas werd met dit spektakel 1e en wij wonnen de hoofdprijs van f 750,--, dit bedrag hebben wij gebruikt om een copieërmachine aan te schaffen.

  Wij deden in 1977 mee met "Het Span't Erom" van de Vara, onze klas werd met dit spektakel 1e en wij wonnen de hoofdprijs van f 750,--, dit bedrag hebben wij gebruikt om een copieërmachine aan te schaffen. Mijn klasgenoten waren o.a. Johan van de Horst,Monique Horst,Wil van der Heyden,Ron van de Heiden,Jolanda Geurtsen,Ingrid Rakowski e.v.a. Ik ben op zoek naar Ingrid omdat zij toen de enige was die het programma "Het span't erom" op video had staan, ik hoop het nog steeds, want ik wil hier graag een copie van omdat ik samen met Jolanda Geurtsen een muziekstuk hebben moeten spelen, dit was het "Zeeroverslied", de tekst was geschreven door dhr. Prins, pianist van Ramses Shaffey en Liesbeth List.Ik hoop graag wat te vernemen.

  herman gorter school, 1971

  ?