Robert Parrin

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Parrin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Parrin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vreselijke grote school vond ik het zo na de lagere school, iets van 1200 kinderen kan ik me herinderen, maar was wel een gezellige school met leuke feesten en een hele strenge directeur Dhr Etman Sr.

  Vreselijke grote school vond ik het zo na de lagere school, iets van 1200 kinderen kan ik me herinderen, maar was wel een gezellige school met leuke feesten en een hele strenge directeur Dhr Etman Sr. Ik ben in de derde klas richting electrotechniek gaan volgen en heb in 1975 examen gedaan

  SG Nieuwelant, 1971

  Weet er niet zoveel meer van is ook al zolang geleden heb er maar 4 jaar gezeten van 1964 t/m 1968 juf in de 1e klas was juf donselaar 2e klas juf van Geest is gestorven in de zomervakantie is me bij gebleven en 3e klas Dhr van Dijk waar ik ben blijven z

  Weet er niet zoveel meer van is ook al zolang geleden heb er maar 4 jaar gezeten van 1964 t/m 1968 juf in de 1e klas was juf donselaar 2e klas juf van Geest is gestorven in de zomervakantie is me bij gebleven en 3e klas Dhr van Dijk waar ik ben blijven zitten dus nieuwe poging 3e klas het jaar erop gedaan bij Dhr Meijer, aardige vent kan ik me herinderen. De school was twee keer vallen van me huis af (van Markenstraat) en dat was heel makkelijk. Moest omdat ik van de wijk Nieuwland naar Groenoord verhuisde van school veranderen.

  Albertus Magnus School, 1964

  Heel leuk gezellig dorps schooltje was het en heb het daar vreselijk naar me zin gehad, heb alleen de 4e en 5e klas daar gezeten en als leraar in de 4de Dhr Meijer gehad die later in Oosterhout onderwijzer is geworden i.

  Heel leuk gezellig dorps schooltje was het en heb het daar vreselijk naar me zin gehad, heb alleen de 4e en 5e klas daar gezeten en als leraar in de 4de Dhr Meijer gehad die later in Oosterhout onderwijzer is geworden i.v.m. verhuizing van hem. In de 5de Dhr Seters gehad die helemaal gek was op schaken, de hele klas heeft daar zijn schaakdiploma nog gehaald, was heel leuk. Moest daarna omdat ik in de wijk Groenoord woonde met nog een paar uit de klas die ook daar woonde zoals Paula en Monique naar de Bekkersschool. Achteraf heb ik het daar ook heel goed naar me zin gehad.

  sint martinusschool, 1968

  ?