Robert Max Mosselman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Max Mosselman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Max Mosselman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hallo MIEKE DE ROOIJ,leuk om weer iets van je te lezen .

  hallo MIEKE DE ROOIJ,leuk om weer iets van je te lezen .ik neem aan dat je CARLA ELLERMEIERbedoelt?als dat zo is,ik heb nooit geweten dat ze verliefd was op mij, als je met robbie mijn persoon bedoelt.als dat zo is is het leuk om na al die jaren zoiets te horen.heb je trouwens de klassefoto gezien waar we met zijn allen op staan?daar zit carla naast jou.volgens mij heeft Hetty de kok die foto op het net gezet.hoop nog van je te horen.Groetjes robbie.

  Burgemeester van Leeuwen sc..., 1960

  hen niet zo lang op deze school gezeten.

  hen niet zo lang op deze school gezeten.kwamen in 1958 uit indonesie. Zat in een pension in de van Baerle straat,waardoor ik op deze school terecht ben gekomen.In, ik dacht 1960, op de burg.van Leeuwen school terecht gekomen.Weet alleen de gebroeders Helling ook uit indonesie te herinneren.Waren een tweeling..Zaten bij mij in de klas.

  Petrus Canisiusschool, 1959

  meneer van Dongen (Alias Popeye) Meneer zwart scheikunde,Leuver Balk van Es etc.

  meneer van Dongen (Alias Popeye) Meneer zwart scheikunde,Leuver Balk van Es etc. leerlingen,Hageman, Kremer, Maasse, Lemaire,Beukema,van Eijck(nog buiten het raam gehangen)omdat tie vervelend was,Hekking, KeesDroge kreeg een kastslot op zijn bril, zat de hele dag in de klas met dat ding op zijn neus,de Goei Vercammen,Lonkhuizen,Bookelman,Sieb Kramer,Noya de bolleboos,Fagel, heb ik nog op de vaart ontmoet kwam nog bij mij aan boord(KJCPL), Gerritsen,heb nog op de Prinses Margriet gevaren naar Boulogne.

  hogere zeevaartschool amste..., 1970

  ?