Robert Leuftink

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Leuftink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Leuftink heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De tijd dat Yamaha's en Kreidlers/Zündapps in waren, Top Pop met Ad Visser en Penny de Jager; Disco Planet/Soul Show met Ferry Maat: lekkere soulmuziek en de opkomende disco(Chic - Le Freak!) Namen die mij meteen te binnen schieten: Roelof de Koning, Pete

  De tijd dat Yamaha's en Kreidlers/Zündapps in waren, Top Pop met Ad Visser en Penny de Jager; Disco Planet/Soul Show met Ferry Maat: lekkere soulmuziek en de opkomende disco(Chic - Le Freak!) Namen die mij meteen te binnen schieten: Roelof de Koning, Peter Evers, Kees Frijters, Hennie Verburg, Freek Blankemeijer, Louis Portielje, Ron Wirahadiraksa, Geert Rutgers. Van de meisjes Caroline de Roy, Jacomijn Coops, Ingrid Mulder, de zus van Onno Dokkum, Ellen, Monique van Klaveren, Marijke Kwee, Jessica Keppel, Akke de Haan, Abdoeline Soleman, Liesbeth Dubois, Floor Riem-Vis, Lisa Kuitert. Ook na de CSB periode heb ik Carolien, Ingrid en Jacomijn weer ontmoet. Ook Lisa kwam een keer tegen in de stad. Na mijn vertrek naar de V.S. in '89 voor mijn vliegopleiding helaas uit het oog verloren. Zou leuk zijn om iedereen weer eens te zien :-)

  C.S.G. Buitenveldert / Chr...., 1972

  ?