Robert Goorhuis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Goorhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Goorhuis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geen idee aleen de namen van Ivo, Petra en het meisje van Ohe en Laak en het meisje dat een 11 wenste nadat de sukkel van Bedrijfsrecht zijn examen verkeerd had geschreven (Klazientje ofzo) zijn me bijgebleven.

  Geen idee aleen de namen van Ivo, Petra en het meisje van Ohe en Laak en het meisje dat een 11 wenste nadat de sukkel van Bedrijfsrecht zijn examen verkeerd had geschreven (Klazientje ofzo) zijn me bijgebleven. Rest een sof.

  Instituut Notenboom, 1992

  Eng Dhr Bontes, goede leraar geschiedenis Lex Indemans.

  Eng Dhr Bontes, goede leraar geschiedenis Lex Indemans. Hoogte punten goede beroordeling voor mijn sonet over een fietspomp, alleen over profeterien van Nostradamus spreken in Engels mondeling examen en rare kwast voor bedrijf economy die my op tijd uitdaagde en ik daardor slaagde voor bedrijfs economie. Oja reis naar Parijs was enorm op de Champ elysee vieren dat Miterand president geworden was, geen idee wie hij was maar feest is feest!

  HAVO top Marienburg-Concordia, 1986

  Hier nog meer goede herinneringen.

  Hier nog meer goede herinneringen. Sedrun en nog veel meer, problemen met spijbelen daar je wel altijd iemand tegenkomt die je kent. Glory days!

  Paulus MAVO, 1983

  ?