Robert Engel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Engel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Robert Engel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat de GSV vroeger niet op een andere locatie? Ik heb volgens mij op een GSV gezeten, maar dan in de buurt bij de Goeman Borgesiuslaan.

  Zat de GSV vroeger niet op een andere locatie? Ik heb volgens mij op een GSV gezeten, maar dan in de buurt bij de Goeman Borgesiuslaan..... Leuke tijd gehad, zij het slechts twee jaar, met een strenge lerares met een fiat 500 (het groen erwtje) en een leraar die de gitaar bespeelde.... Ook veel vriendjes (Harm, Sander, Max) en vriendinnetjes (Patricia, Nina, Lisa, Harriet).

  Muurstraatschool (Groningse..., 1979

  Korte tijd op gezeten, maar toch leuke tijd gehad met Bavo, Berend, Massimo, Pier, Peer, Johan en vele andere jongens.

  Korte tijd op gezeten, maar toch leuke tijd gehad met Bavo, Berend, Massimo, Pier, Peer, Johan en vele andere jongens. Daarnaast ook leuke meisjes in de klas; Denise, Rachida en nog veel meer. De leraar in de 6e (tevens rector) vond ik een beetje eng....

  Nutsbasisschool Reigerlaan, 1982

  Was nog erg joeng toen ik wegging, maar heb leuke herinneringen aan deze school.

  Was nog erg joeng toen ik wegging, maar heb leuke herinneringen aan deze school. Juffrouw Dollie kan ik me herinneren en veel gelachen met Eelke, Krijn, Bram, Rob en vele anderen...

  't Busseltje, 1977

  ?