Robbie deVoos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robbie deVoos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robbie deVoos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het da vinci, 1 jaar heb ik bij jullie mogen zijn toen wouden jullie mij graag weg hebben en alle andere gallers haha, Maar ik heb wel het vetstuhhh jaar van mijn schoolcarriere gehad en dat zijn 6 scholen Wattuh! jah zoveel (boeiend) ik heb me vermaakt d

  het da vinci, 1 jaar heb ik bij jullie mogen zijn toen wouden jullie mij graag weg hebben en alle andere gallers haha, Maar ik heb wel het vetstuhhh jaar van mijn schoolcarriere gehad en dat zijn 6 scholen Wattuh! jah zoveel (boeiend) ik heb me vermaakt daar en DEKKER I HATE YOU 4 LIFE!!

  Het Da Vinci College, 1990

  De Graeffschool was het toen nog, ik heb er een redelijk leuke tijd gehad ik kwam erop in groep 5 bij juf carla heel RELAXED een beetjuh vreemd maar wel leuk, ik heb wel leuke tijden gehad maar ondertussen heb ik al 4 scholen daarna gehad en werk nu full

  De Graeffschool was het toen nog, ik heb er een redelijk leuke tijd gehad ik kwam erop in groep 5 bij juf carla heel RELAXED een beetjuh vreemd maar wel leuk, ik heb wel leuke tijden gehad maar ondertussen heb ik al 4 scholen daarna gehad en werk nu fulltime, Jah het gaat snel maar er ligt een leuke jeugd hans krullenbol jij was ook een TOPPERTJUH! (p.s. laura jij was ook aardug hoor)

  De Boemerang, 1990

  De KooGmolen , Wat een kutschool! Gelukkig heb ik er niet veel van gemerkt want ik was er nooit hahaha.

  De KooGmolen , Wat een kutschool! Gelukkig heb ik er niet veel van gemerkt want ik was er nooit hahaha

  de koogmolen, 1903

  ?