Robbert Henrotte

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robbert Henrotte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Robbert Henrotte heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  wat een lelijke school.

  wat een lelijke school. en wat een slechte organisatie. neemt niet weg dat ik er een leuke tijd heb gehad. ook al was ik er in het eerste jaar niet altijd. toch genoten.

  2004, Robbert Henrotte

  teveel om op te noemen.

  teveel om op te noemen. van kersttoernooi tot mevr. bontekoning ("altijd een kantlijn, met liniaal in je schrift." en "tekenen doe je met een potlood!") van de aula tot meneer gasman (kon goed vertellen, en als je je banaan weg moet doen, gooi je hem gewoon uit het raam.) van 6 jaar lang fietsen tot..... ja, het waren gewoon mooie jaren. :P

  2004, Robbert Henrotte

  groep 1 ik weet zijn naam niet meer, ik weet niet meer hoe hij eruit ziet.

  groep 1 ik weet zijn naam niet meer, ik weet niet meer hoe hij eruit ziet. ik weet alleen dat hij een gitaar had. dat vond ik indrukwekkend. een leuke leraar met een gitaar. heb ik echt van genoten. daarnaast, herinneringen aan koos. als je gewoon deed wat moest, dan kwam alles wel goed. zoniet, dan kon je je maar beter bergen. dan bulderde hij je omver. zolang het niet bij jou gebeurde vond je het prima. herinneringen aan het schoolplein. heerlijk vrij kunnen spelen. 's ochtends vertrok je soms zelfs erg vroeg zodat je nog een half uur de tijd had om verstoppertje te spelen. of pakkertje, om te knikkeren, te voetballen etc. gewoon een erg leuke school geweest.

  2004, Robbert Henrotte
  ?