Rob van Zwieten

Kent 37 personen

SINGLE
Woont in Alphen aan den Rijn

  Bekijk het volledige profiel van Rob van Zwieten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob van Zwieten heeft 14 klassenfoto's en kent 37 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een roerige tijd.

  Het was een roerige tijd. lange dagen, weinig slaap. Ik herinner me nog de stage bij Siem de Kooter op de Zuidkade. Het tochtige oude schoolgebouw op de Valkenburgerlaan en de leraren zoals Pietje van Dijk, Boxman (las alleen maar uit het boek voor), Grootendorst, enz. Het was een mooie tijd.

  RMTuS, 1967

  Wat ik me herinner is toch wel een leuke tijd met de onderwijzeressen mevrouw Pesman en juffrouw Hoogeboom en de meesters Ten Brink en Straasheim.

  Wat ik me herinner is toch wel een leuke tijd met de onderwijzeressen mevrouw Pesman en juffrouw Hoogeboom en de meesters Ten Brink en Straasheim. Ik vraag me wel eens af wat er van iedereen uit mijn klassen terecht is gekomen. Het was een oude school die nodig verbouwd moest worden. Ik herinner me nog het schoolplein met de muur aan de achterkant. Toen was daarachter nog allemaal weiland. Toen wist ik nog niet dat ik in 1985 daar achterin nabij de Ridderbuurt zou gaan wonen.

  Openbare Basis School Oudsh..., 1956

  Ik herinner me de oude school via het poortje tussen de Spaarbank en Centraal.

  Ik herinner me de oude school via het poortje tussen de Spaarbank en Centraal. Uiteraard Mevrouw Van der Kolk, waarbij zelfs mijn vader nog in het klasje had gezeten. De gigantische Sinterklaasfeesten en alles wat je je nog uit die tijd kan herinneren. En dan het befaamde rijtje als de school uitging. Twee aan twee, keurig netjes, tot aan de Leerhoeve. Achter de school begon het weiland. Dit is nu nauwelijks meer voor te stellen.

  Nutskleuterschool, 1953

  ?