Rob Zanders

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Zanders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rob Zanders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een jaar heb ik doorgebracht op het Boschveld college.

  Een jaar heb ik doorgebracht op het Boschveld college. Van de kleine Mavo in Horst naar het GROTE Boschveld. Met de brommer vanuit sevenum naar het verre noorden. Was een gezellig jaar. Ben na een jaar Venray vertrokken naar de MTuS in Venlo. Vooral de twee tussen uren op maandag weet ik me nog goed te herinneren, 2 les uren en de grote pauze wachten op de laatste les van de dag GODSDIENST. Helaas voor de Kuyper heb ik deze les nogal eens verstek laten gaan. Deze tussen uren werden vaak gezellig doorgebracht in het centrum van Venray, met andere `lotgenoten`!!!!

  Boschveldcollege, 1989

  Leuke school, goed naar m`n zin gehad.

  Leuke school, goed naar m`n zin gehad. Wat me altijd bij is gebleven was het ontzag wat iedereen had voor het hoofd van de school `Meester Hermans`. Als hij de klas bezocht dan werd hij altijd begroet door de hele klas met `dag meester Hermans` Volgend jaar is het 20 jaar geleden dat ik de `lagere school` zoals ze toen nog genoemd werd heb verlaten. Hoooog tijd voor een reunie!!!!

  Weisterbeek, 1978

  Geweldige school.

  Geweldige school. Ik heb het GELUK gehad dat ik er 5 jaar over mocht doen. Mooiste herinnering de feest week van het 40 jarig bestaan met een revue en een mega disco avond in de Merthal met drive inn show Men Of Action. En het hoogte punt elk jaar DE CARNAVAL met het aansluitende cafee bezoek bij van Heyster!! Moiie tijd!!!!!!!!!!!!!!!

  Jacob merlo Horstius, 1984

  ?