Bekijk het volledige profiel van Rob Wieringen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Rob Wieringen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Dansles van het echtpaar Popti...

Dansles van het echtpaar Poptie. Ik had een afgrijselijke hekel aan dansen en ging vaak van het geld voor het dansen een frietje halen bij "ome Arie" op de hoek van de Van Zeggelenlaan en de Gouverneurlaan. Veelkan ik mij niet meer van de medeleerlingen herinneren, wat ik erg jammer vind. Schrijf mij svp. De enige die ik mij nog kan herinneren is Teun Eikelboom en zijn zus die destijds trekharmonica speelden. En een leraar de heer Boereboom (?). Destijds had ik eigenlijk uitsluitend belangstelling voor voetbal: Holland Sport.

2004, Rob Wieringen

In de tweede klas had ik een v...

In de tweede klas had ik een vriendinnetje: Hanny Eggelmeijer. Hanny waar ben jij gebleven??? Voorts kan ik mij nog eeen aantal namen herinneren: Harry vd Beek (geëmigreerd naar de USA), Gerda Balk, Piet (? uit de Isingstraat), Joke Tazelaar e.a. Ook meester Neele zal ik nooit vergeten. Toen ik straf van hem had gekregen kwam plotseling mijn broer Fred de klas in en kregen zij een enorme aanvaring. Voorts kan ik mij heel erg goed juffrouw Schippers herinneren, een schat van een mens en juffrouw Koppers, een snoepje om te zien. De heer Braanker was in die periode hoofd van de school. Hij was een echte heer. Ik heb goede herinneringen aan deze school en hoop dat mensen die zich mij nog kunnen herinneren eens iets van zich laten horen.

2004, Rob Wieringen

Geen. Kan mij uitsluitend de n...

Geen. Kan mij uitsluitend de naam van het hoofd herinneren, de J.Ouwendijk en ik meen de heer Epema als onderwijzer.Verder kan ik mij niets van dit ene jaar herinneren. Wie kent mij en wil mij over de school, over haar of over hem informeren.Heel graag en bedankt.

2004, Rob Wieringen
?