Rob Westdorp

Kent 7 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Westdorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Westdorp heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Voor mij was het altijd lekker dichtbij, want vanaf het schoolplein keek je zo bij ons op het balkon.

  Voor mij was het altijd lekker dichtbij, want vanaf het schoolplein keek je zo bij ons op het balkon. Ik woonde toen in de Kijkduinsestraat. Wat betreft de leerkrachten kan ik me nog herinneren, Jufrouw de Jong en de meesters Barendse, Hoest en Steenbergen. Namen van degene die ik nog weet zijn; Henry Dittmar, Bart Koorneef, Bennie Molenkamp, Joke Eberweijn, Dick Kroon, Jan Gijs v.d. Gugten, Jacob Jan de Vries en Arie Kruijswijk. Of ze allemaal bij mij in de klas hebben gezeten dat weet ik niet zeker meer. Ik kan me nog wel herinneren dat we in die tijd ook veel gingen spelen in de speeltuin voor de school.

  2003, Rob Westdorp

  Ik ben op de Hubertus begonnen toen het nog een Mulo was.

  Ik ben op de Hubertus begonnen toen het nog een Mulo was. In de tweede klas konden we toen kiezen of we verder wilden gaan met de Mulo of dat we de Mavo wilde gaan volgen. Ik heb toen gekozen voor de Mavo waarvoor ik in 1970 eindexamen heb gedaan. Eén van de leuke dingen die ik me nog kan herinneren is dat tijdens een eindexamenfeest de letters van Hubertus de Wildeschool waren gewijzigd in "Eet Hus Brood". En natuurlijk niet te vergeten het uitstapje naar Limburg daar zaten we in een kasteel `Vaesharteld` of zoiets. Verder weet ik nog dat ik in het fietsenhok mijn eerste sigaret heb gerookt. Namen van leraren die mij te binnen schieten zijn: Dijkstra, Spaans, van Hilten, Stoffels, van der Leij, Wingelaar, Schuimer, v.d. Vecht en Hoekstra. En natuurlijk niet te vergeten als je weer eens voor straf de klas was uit gestuurd de heer v.d. Pol. Naam van leerlingen die bij mij in de klas zaten of in één van de andere klassen: Jil Houber, Jan Gijs v.d. Gugten, Piet Pagter, Fred de Mooy, Hans Braber, Marcel Mogré, v.d. Vlugt (volgens mij Wim), Dick van Swieten, Aleid Segaar en Ingrid Geusebroek. Degene waar ik veel mee optrok waren: Henk Westra, Pim de Gier, Ine vermeer, Gabrièlle de Boer en Han Helmig. Is er nog iemand die mij nog kent laat eens wat van je horen.

  2003, Rob Westdorp
  ?