Rob Wessels

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Wessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Rob Wessels heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb in totaal 8 jaar rond gelopen op deze school.

  Ik heb in totaal 8 jaar rond gelopen op deze school. Eerst op de Mauritskade met Corine en Volkert en Cliffie(na zo'n 20 jaar hebben we weer een leuk contact) en Petra en heel veel anderen. Ik heb ze laatst nog ontmoet op de reunie. Erg leuk om iedereen weer te zien. Na verloop van tijd moest ik naar de HAVO en ook daar was het vooral "keten". Ik heb weinig gestudeerd, maar ben toch uiteindelijk geslaagd. De beste(aardigste) leraar was de heer Tio van Aardrijkskunde. De slechtste(volgens mij) was Robert Anker. Die is later een niet onverdienstelijk schrijver geworden, dus daar had hij meer talent voor. Ook de heer Hollander van Handelswetenschappen en economie was geen topper! De heer van Riel was wel OK. Ik ben nu een rustige huisvader geworden en woon in het zuiden van Nederland. Eens per jaar hebben we in Amsterdam nog een etentje met een aantal van de HAVO (Astrid Waldhober(ziet er nog steeds goed uit), Rene (Vanne) van der Linden, Richard Polak(wordt ook maar niet ouder..) en Milko Brouwers).

  2003, Rob Wessels

  Ik herinner mij nog Frenkie, Raimond Roemburg, Fransie Panhorst(wat kon die jongen hard rennen), Henk Scheffer, Egon Frederking en Belinda en Monique.

  Ik herinner mij nog Frenkie, Raimond Roemburg, Fransie Panhorst(wat kon die jongen hard rennen), Henk Scheffer, Egon Frederking en Belinda en Monique. Het was vooral het grote schoolplein dat me bij is gebleven. Een jaar of 10 geleden is er nog een reunie geweest en daar hebben we ook meneer Glotzbach ontmoet. Hij was onveranderd in mijn ogen. Ik heb op de Leeghwaterschool een hele leuke jeugd gehad en ik ben in januari van dit jaar weer eens wezen kijken op het schoolplein. Dat was wel ff schrikken na 29 jaar.

  2003, Rob Wessels
  ?