Rob Weerden

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Weerden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Weerden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ton Willemse,Louise,Maja Voerman Dhr Roelants.

  Ton Willemse,Louise,Maja Voerman Dhr Roelants

  2007, Rob Weerden

  Eerst HTS in de Sneeuwbalstraat, laatste jaar in de Wega straat.

  Eerst HTS in de Sneeuwbalstraat, laatste jaar in de Wega straat. Laatste lichting HTS oude stijl van 4 jaar. In de klas met o.a Frank van Doorne, Ilja Nagtegaal, Aka...., Henk Huizer. Eindexamen in 1965 daarna direct in dienst (21 mnd) verbindings dienst Ossendrecht , Utrecht en Harderwijk.

  2007, Rob Weerden

  In de klas zaten o.

  In de klas zaten o.a. Bertus Rima, Simone Ruaart, Peter van Vliet. We hadden les van dhr Ter Horst (ned.) Meijer (Eng) Hofker (biologie) mev. Verdier (Frans) Het was toen een school met sterke dicipline (wat ik wel nodig had ook) zonder flouweklul: Je kwam er om te leren, niet voor de gezelligheid. Als je haar te lang was, kreeg je een aantekening in het klasseboek en als je de volgende les niet geknipt was, kwam je er niet in! Meisjes droegen een jurk. Geen Broek! De lessen werden geregeld d.m.v. Lampjes: Groen= niks aan de hand, Oranje= opschieten naar je volgende lokaal! Rood= bijna te laat. Alle lampjes uit= lessen zijn begonnen. Wie er nu nog niet is kan zich gaan melden bij de congierge.

  2007, Rob Weerden
  ?