Rob Groesen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Groesen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Groesen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1981 als HAVO-student begonnen in klas M2H, medestudenten o.

  In 1981 als HAVO-student begonnen in klas M2H, medestudenten o.a. Willem Oxener uit Beekbergen, Eric Jansen uit Brummen en Wim Arendsen. De practicumlessen aan de Hogeweg waren enerverend, zoals de rollenbank (lekker planken), of smerig (verstuiver- en dieselpomptestbanken). Het jaar daarop (1982/1983) stage gelopen in Tilburg waar ik toen nog woonde. In dat jaar ook de bekende/beruchte stage in het olielab, knoeien met vetten, olie en remvloeistof. Eindexamen gedaan in 1984 en vervolgens VBBM, met de RAI-stage. Met zijn tienen op de Opel-stand, slapen in het Crest-hotel naast de RAI (heet nu anders), iedereen een eigen tweepersoonskamer. De rallys, georganiseerd door Totis Viribus, waren berucht/vermaard. Bij één van deze rallys had Ben Voets een 4x4 van thuis meegenomen, hij was de enige die vast is komen te zitten omdat hij een met bladeren bedekte sloot in een bos voor fietspad aanzag. Namen van klasgenoten die bij me opkomen: Toine Kersten uit Sittard, Hans Koops uit Loenen (die met die Dyane), Jan de Winkel (inmiddels bekend rallyrijder), Henry van der Voet, Sijbrand Fortuin, Richard Mulhié(?), Gertjan Pot (met wie ik de MultiMomentOpname heb gedaan bij de Opel-dealer in Tilburg) en Ton van der Zand, die een lichtgroene Ford Escort had die we op een morgen met een paar man vakkundig gesloopt hebben.

  MTS/HTS Autotechniek, 1981

  In 1974 begonnen, samen met Joep v.

  In 1974 begonnen, samen met Joep v.d.Langerijt en Frank van Spaendonk (we kwamen alle drie van de Lucasschool). O.a. les gehad van Klerks (frans), Leyten (engels)die in het schooljaar 1974-1975 onze klasseleraar was, Simons (nederlands, die ik op Herman van Veen vond lijken), Boons (wiskunde), van Deth (frans), Dumoulin (nederlands) en Puts (duits). De lessen van van Kampen (godsdienst) waren in trek, als we een beetje zeurden ging hij weer dia's vertonen. In 1984 ben ik naar Oost-Duitsland geweest, met een kleine groep, waaronder Kasper Groten, Martin Staps, Wilma Schoenmakers en ene Peter, die in de schoolkrant schreef onder de naam "The Knife" (hurry up, geld is money). In die tijd veel opgetrokken met de groep die uit Rijen kwam.

  Theresia SGM, 1974

  ?