Rob van Trigt

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob van Trigt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob van Trigt heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Drie jaar in de caravans en de...

  Drie jaar in de caravans en de villa. Kippen voor de deur. Vlak voor de nieuwbouw aan de Glip. Leuke school met het vreselijke dictee van Smit. Duif die zich doodvliegt tegen het praathuis direct ontleden bij Tak(?)De 'favoriete' muziekles van Scheepers. Veel van mijn Haarlem/klasgenoten zijn in het onderwijs gebleven en er zijn veel huidige collega's onder: Jan Puts, Paul Rosenhart,Niek Kesteloo,Gé Stoop en Rob Zethof o.a. (Linnaeus college)

  2004, Rob van Trigt

  Twee jaar op de Havo gezeten. ...

  Twee jaar op de Havo gezeten. klasgenoten o.a. Jos van Baarsen en Piet Kottman. Les in de kleedkamer van de nieuwe docent Schlötjes. Kwam naar school in een eend. In de vierde naar Londen met de Engelse docent en zijn twee dochters. Gezellige school.

  2004, Rob van Trigt

  Veel herinneringen: de weekkaa...

  Veel herinneringen: de weekkaart en het vreselijke lettersysteem. Verplicht naar de kapel en biechten in de kamer van Stoof. Tijdens de pauzes NIET over de streep! Bibliotheek op school. Laatste jaar in de duiventil waar de docenten naar ons moesten komen. Koffie en thee verstopt boven het plafond. Perfect laatste jaar.

  2003, Rob van Trigt
  ?