Bekijk het volledige profiel van Rob van der Sterren en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Rob van der Sterren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ja,dit was het helemaal volgen...

Ja,dit was het helemaal volgens mijn ouders.Niet zo grote school in een oud pand.Wel veel leuke leraren. Wel hard werken en studeren.Met de bus naar school. Heb hier zes-en-een-half jaar doorgebracht.Heb 2 MTS-diploma's gehaald (Werktuigbouwkunde en Electro richting Energietechniek)). Mijn opstapje naar de HTS.......Dacht ik ! Ben niet zo goed in Wiskunde/Natuurkunde,dus dat is niet gelukt.

2009, Rob van der Sterren

Ja,dat was het helemaal.Fijne ...

Ja,dat was het helemaal.Fijne tijd gehad.Geen grote klassen,geen grote leerfabriek.Veel begeleiding en ondersteuning.Nog verder fietsen (was met een wielrenner niet erg). Ik heb hier het vak "Motorvoertuigen-techniek" gedaan. Goede herinneringen aan meneer Kovacs en Vogels. Echt een fijne school....... Dat was mijn opstapje naar de MTS.

2009, Rob van der Sterren

Met veel schoolgenoten verzame...

Met veel schoolgenoten verzamelen bij de Graafse Brug,en dan samen op fietsen.Het resulteerde vaak in aanrijdingen.Ikzelf heb in totaal zo'n 5 voorwielen versleten (van één fiets).In totaal zo'n fiets of 3. Grote leerfabriek met 2 dependances.Hoofdgebouw aan de Oosterweg,dependance aan de Balgoyseweg en de Lijsterbesstraat.Veel pendelen,weer veel fietsschade. Rare puntentelling op school(0 t/m 40) die werden bijgehouden in een werkboekje.Ook je (wan)gedrag werd er in opgeschreven.Het schoolbulletin vertelde jou (en je ouders !!) alles over het reilen en zeilen binnen de school. Al met al geen leuke school,wat ik ook regelmatig liet weten.Ik had een abootje bij Mevr. Streef en v/d Welie.Later bij Houtappels......... In totaal zo'n 5 rode kaarten gehad,en talloze waarschuwingsbrieven.Het aantal terugkom-uren stond op ongeveer 50 per schooljaar.Die lange gang van de aula naar de barakken heb ik vaak schoongemaakt (en vond het nog leuk ook !!).Tja,en regelementen overschrijven...Ook dat. Leraren ? Dhr van Heerd,Ebben,Eggenhuis (Eggenpuist),van Groningen (wat heb ik die ooit kwaad gekregen,sorry),van de Wouw,Muijs,Rikken etc.Mevr van Leeuwen,Janssen,Vonck,Versteeghen,van de Burght..... Tja,dat was het wel.Mijn carriëre was er geen lang leven beschoren.Maar het is allemaal goed gekomen. P.S.:Ik ken nog veel namen van oud-klasgenoten.Dat heb je als je de namen bij de klassen-foto's schrijft.

2009, Rob van der Sterren
?