Rob Terstall

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Terstall en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Terstall heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de oorlogsjaren kregen we amper schoolles vanwege een te kort aan kolen.

  In de oorlogsjaren kregen we amper schoolles vanwege een te kort aan kolen. Ik heb hele leuke herinneringen aan deze school. Van jufr. Baldal (een schat van een mens)tot Jufr. Bos (een hele cijniesche vrouw) heb ik toch leuke vrienden gekregen waar ik nog steeds in contact ben. Zelfs Rinus Michels, toen middenvoor van Ajax, heeft gymles op deze school gegeven. Appeltje stelen bij de groenteboer op de hoek, en natuurlijk koppen en voetballen op het land aan het einde van de straat (nu RAI) met mijn vrienden, Rob v.d. Maas, Paul de Ruiter, Hans ter Wolde, Leo Sweijd en velen anderen. Ik leef nu in Nanaimo, British Columia, Canada en zou het leuk vinden om iets van mijn klasgenotens te horen.

  2005, Rob Terstall

  1950-1954 Ik zat bij Mr.

  1950-1954 Ik zat bij Mr. Willem van Slijpe, een heerlijke leraar die van les geven een "happening" maakten. Veel geleerd van deze leraar. Hier zijn enkele klasgenoten van mij: George Muller, Jan Kelder, Dick Hooft, Rob Regenbogen, Rob van Waayen, Bram van Essen, Lies Bernhard, Rob Kampfraat, Anneke Gijsbers, Nettie Mann, Wim Mann, Peter Oudshoorn, Pietje Bakker, Theo Auer, Wim Rijs, Els Schuitenvoerder, Els van Caspel, Henny Stefels, Nel Neve, Bea van Vlaanderen, Lientje Snoek, Hanneke Kars, Nan de Jong, Ineke Mertens, Paula Roozendaal, Mea Denninger, Rita Tingen, Andrea Schutte, Femmie van Zaanen. Mijn favoriete klas was gymnastiek (geen examen en ik was er heel goed in) omdat ik volgens Mr. Dooyers, onze gym leraar die toendertijd met een auto naar school kwam rijden!, naar CIOS zou moeten gaan om sportsleraar te worden. Jammer genoeg niet gebeurt want we emigreerden in maart 1954 naar Canada. Ondanks elke dag bergen met huiswerk, heb ik hele plezierige herinneringen aan de klas en school. Vandaag ben ik nog steeds in contact met een paar klasgenoten. Ook goede herinneringen aan andere vrienden en vriendinnen van anderen klassen. Zou het leuk vinden om van die oude vrienden weer eens wat te horen. Ik woon nu sinds 2002 in Nanaimo, BC, op Vancouver Island, Canada.

  2004, Rob Terstall
  ?