Ontdek PLUS

Rob Smit

Kent 11 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Smit heeft 6 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Super nare school.

  Super nare school. Echter, de werkweek in Leusden was wel leuk. Altijd discussies met onze godsdienstleraar...hehehe ben gelukkig zijn naam vergeten.

  Overvoorde, 1975

  Alles was leuk.

  Alles was leuk. Schilperoord, Ijsseldijk.

  Middelbare Detailhandel School, 1976

  Het grappige is dat in mijn herinnering bijna alles leuk was behalve gymles.

  Het grappige is dat in mijn herinnering bijna alles leuk was behalve gymles. Ik herinner me de leraren Lindeboom, Hamers en Latuperisa. De leraressen Wijnstok en Kannegieter. Lindeboom was een geweldige vent mooie verhalen over Indonesie en een rekenkunst die ik tot de dag van vandaag bewonder. Ik heb in de klas gezeten bij: Lex kranenburg, Marijke Jongejan, Martie Reijbestein, Sylvia ...., Cees van Wilgen, Irene Krommendijk, Joke Glas, Muriel ?, Tony Bolte, Yves Vivaldi, Johan Bohmers, Johan van Oosten, Gerrie van Oosten, Aad (van de bloemenzaak), Dirk Konig, Elbert van Putten, Andre van Leeuwen, Ankie ?, Cees van Leeuwen, Loes Brand, Rene Kloosterman, Olaf Vermeer, Inge ?, Sjaak de Rooij, Sandra..,Felix Fenix, Agnes van der Meijden.

  Openbare basisschool Pieter..., 1964