Rob Schröder

Kent 32 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Nieuw-Vennep

  Bekijk het volledige profiel van Rob Schröder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rob Schröder heeft 6 klassenfoto's en kent 32 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toffe tijd gehad? Leraar metaalbewerken, hr.

  Toffe tijd gehad? Leraar metaalbewerken, hr. Van Wezel, man met stijl en karakter. Juulke de Gymleraar was een vervelend opstandje. Is later de politiek in gegaan heb ik gehoord. Daar had hij de juiste trekken voor.

  Pastoor Jacobs L.T.S. , Mer..., 1963

  Ik heb uitstekende herinneringen aan de school, ondanks dat ik vaak spijbelde.

  Ik heb uitstekende herinneringen aan de school, ondanks dat ik vaak spijbelde. Eén jaar nog op de oude school gezeten (juf. Lit(h) met veel lippenstift op) naast het huis van ds. Coolsma. Daarna de nieuwe school o.l.v. meneer Oosterling en later Reijnhoud. Streng (Oosterling) maar rechtvaardiger man. Juf Oosterling was een lief mens. Meester Wansink (één hand?) was een toffe man. Meester Van der Does en meester Sipkema hebben de meeste indruk bij mij achter gelaten. Van der Does kon fantastich voorlezen (Pietje Bel) en Sipkema kon lekker voetballen. Jaren geleden heb ik hem in Gelderland opgezocht, nog steeds een toffe kerel. In 1992 heb ik samen met enkele anderen een reünie van de school mogen organiseren. Zouden we weer over moeten doen, was best gaaf. Wie neemt het voortouw?

  Gustav Hoeferschool, 1956

  ?