rob schadewijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rob schadewijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  rob schadewijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  eerste jaren leuke leraressen, en daarna via een aardige leraar in klas 4 naar etters van leraren in klas 5 & 6.

  eerste jaren leuke leraressen, en daarna via een aardige leraar in klas 4 naar etters van leraren in klas 5 & 6. Ben altijd slecht in namen maar ik zag staan 'Simon' dan denk ik aan Gijzenveltplantsoen, en 'Sjef' -> Eemstraat en een stevig zeeuws accent ;-) Leukste bezigheid: 'runnen' op het schoolplein..oftewel: de bal over het dak slaan en verdommen 'm te gaan halen (dat verzet tegen de 'macht' zat er al vroeg in)

  2004, rob schadewijk

  een jaar lang elke keer de klas uit te worden gestuurd bij maatschappijleer (jaap fischer).

  een jaar lang elke keer de klas uit te worden gestuurd bij maatschappijleer (jaap fischer).. voor de rest een middelbare school die geleid werd als een kleuterschool. BTW nooit meer wat met m'n bouwkunde opleiding gedaan (ben de automatisering in gegaan) SCHADEWIJKmonkeytailQQUUIICCKKNNEETTpointNL

  2004, rob schadewijk

  Tekenles buiten.

  Tekenles buiten... 2 uur lang de kroeg in en dan terugkomen met een tekening van een glas bier ;-) ... en natuurlijke de "ludieke ruimte"..... m.a.w. een vrijgevochten zootje, mede daardoor er al na 3 jaar vanaf getrapt. (SCHADEWIJKmonkeytailQQUUIICCKKNNEETTpointNL)

  2004, rob schadewijk
  ?