Rob Rits

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Rits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Rits heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben met Carlo, Mickel en Bart van de Theo thijssen naar het Casimir gekomen omdat we niet echt wisten wat we moesten doen na onze MAVO, dus nog maar even een HAVOtje pakken.

  Ben met Carlo, Mickel en Bart van de Theo thijssen naar het Casimir gekomen omdat we niet echt wisten wat we moesten doen na onze MAVO, dus nog maar even een HAVOtje pakken. Ben als enige van de 4 nog geslaagd geloof ik. Korte maar leuke tijd gehad. In deze periode wel veel gelachen. Zag Hans Joritsma opeens bij het Nederlands elftal rond struinen. Niet gek voor een gymleraar. Nog een werkweek meegemaakt, maar wat we daar gedaan hebben weet ik niet meer (waarschijnlijk niet zoveel indruk op me gemaakt). Wel de school feestjes (vooral die waar je niet naar binnen mocht). Weet nog een incident met een blusapparaat die leeg gespoten werd in de aula doordat de hele aula wit van de poeder was konden we met onze dronken koppen de elfstede tocht rijden. Werd niet gewaardeerd door de leiding.

  Casimir lyceum, 1983

  Ik weet nog dat we vaak in de kring zaten en dan moesten we een liedje zingen, maar ik kwam nooit verder dan klein klein kleutertje.

  Ik weet nog dat we vaak in de kring zaten en dan moesten we een liedje zingen, maar ik kwam nooit verder dan klein klein kleutertje. Heb altijd jufrouw klinkenberg gehad en herrinner me ook dat we poppenkast met beide kleuterklassen kregen, heeft grote indruk op mij gehad. Buiten spelen met een pakje melk waarvoor je bonnen moest inleveren. En Sinterklaas die toen nog iedereen persoonlijk bij zich riep om een kadootje te geven. Gingen daarna met een grote groep naar de Jan Ligthart school aan de overkant.

  Kleuterschool De Eekhoorntjes, 1969

  Lekker rustig aan gedaan op deze school.

  Lekker rustig aan gedaan op deze school. Was niet gewend aan huiswerk (wie heeft dat uitgevonden!). Goede tijd meegemaakt, veel gelachen met Carlo seymondsberge, mickel meester, Bart Janssen, en nog veel meer.

  theo thijssen mavo, 1977

  ?