Rob van Putten

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob van Putten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob van Putten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  juffrouw balder (die ik eens heb laten struikelen, vlats daar ging ze, ik was nog maar zes, juffrouw pierik met haar nsu prins, meester kruissink die bij een woedeaanval als een raket op de verdachte aanviel en hem/haar dan door elkaar rammelde en in de v

  juffrouw balder (die ik eens heb laten struikelen, vlats daar ging ze, ik was nog maar zes, juffrouw pierik met haar nsu prins, meester kruissink die bij een woedeaanval als een raket op de verdachte aanviel en hem/haar dan door elkaar rammelde en in de vijfde de juf die van pensioen terugkwam (naam kwijt. Klasgenoten henkie gerritsen, ida bremer, bea vos, jose, joke van diest, johanna van diest, willy van hoof, wilma van empelen, gerrit vd hoek, humphrey van ruler, aart, chris schuur, robbie klapper, enz..

  2003, Rob van Putten

  noodgebouw aan de verdiweg, klasgenoten mansje andela, peter stolk, femmy groenewegen, judith, voor de rest moet ik eeens stevig piekeren.

  noodgebouw aan de verdiweg, klasgenoten mansje andela, peter stolk, femmy groenewegen, judith, voor de rest moet ik eeens stevig piekeren

  2003, Rob van Putten

  ik vergeet nooit meer het liedje dat we moesten zingen voor het uitgaan van de school 'heiho, heiho, het werk is gedaan, nu mogen wij, nu mogen wij naar huis toe gaan'.

  ik vergeet nooit meer het liedje dat we moesten zingen voor het uitgaan van de school 'heiho, heiho, het werk is gedaan, nu mogen wij, nu mogen wij naar huis toe gaan'. te snel gezongen betekende overnieuw.

  2003, Rob van Putten
  ?