rob prins

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rob prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  rob prins heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie 2e 3 jarige HBS Amsterdam.

  zie 2e 3 jarige HBS Amsterdam

  Gemeentelijke school voor Havo, 1953

  ik ben meen ik vier jaar op deze dalton school geweest.

  ik ben meen ik vier jaar op deze dalton school geweest. Mijn vrienden waren Auke Zijlstra, Tahir Soleman, Roel van "r Hof en Claus Filarski en later Dick de Kolf en Herman Kolleman. Wonderlijk genoeg staan we op geen een foto samen. Met Auke heb ik sinds kort weer kontakt. Met Roel heb ik eigenlijk mijn hele leven kontakt onderhouden en met de anderen is het kontakt wonderlijk genoeg verdwenen. Ook met Tahir heb ik nog tot mijn 23'sté kontakt gehad. We hebben afgelopen april een kleine reunie gehad met zijn vijfen.

  2e 3 jarige HBS, 1953

  Ik heb op deze school de afdeling weg en waterbouw gedaan.

  Ik heb op deze school de afdeling weg en waterbouw gedaan. In mijn klas zaten Carel Heinsius, Jelle Sterringa, Louis Schreuder. Ik heb het altijd een goede opleiding gevonden, hoewel ik niet in die richting ben doorgegaan. Wat me later opviel was dat je weg en waterbouwkundigen in allerhande management funkties tegenkwam buiten het vak. Heb toch wel veel gehad later aan de denkmodellen die ons aangeleerd werden.

  HTS Donge (zie ook HTS Wilt..., 1958

  ?