Ontdek PLUS

Rob Peters

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Peters heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 1 (of was het 2) jaar nog op de Katholieke Jongensschool Hatert werd in 1968 de J.

  Na 1 (of was het 2) jaar nog op de Katholieke Jongensschool Hatert werd in 1968 de J.F. Kennedeyschool geopend. Niet meer met de bus de witte brug over, maar gewoon lopend naar school. Leuke tijd gehad. Oud papier in het krantenhok, rupsen in de bomen op het plein, gym op het veld en een slang bij de bonte vrijdagmiddag.

  de Aldenhove, 1968

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Beelden komen bij me op van opgeprikte insecten in de oudbouw, toepen op het plein, paters voor de klas, op onderzoek op de 'verboden verdiepingen' van de middenbouw, het bosje van de baron, keilen op het kanaal. Maar ook herinneringen aan kalverliefde en echte vriendschap. Een reunie lijkt me leuk.

  Dominicus College, 1973

  De studie (Elektro OS) was tot het kandidaats aanpoten.

  De studie (Elektro OS) was tot het kandidaats aanpoten. Toen ik de biomedische hoek in schoof werd het pas echt leuk :-) Veel stappen, vrijwilligerswerk gedaan, etc. Na de studie in ac. ziekenhuizen gaan werken; nu bij de afdeling Fysica en Medische Technologie van het VUmc.

  Universiteit Twente, 1979