Rob Pel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Pel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Pel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de eerste klas het schooreisje met de boot naar Groenendaal.

  In de eerste klas het schooreisje met de boot naar Groenendaal. Juffrouw Vriesen en dropjes als beloning als je iets goed had gedaan. In de klas met jongens als Hans van Petten, Rudi de Bruin, Chris van Rheenen, Rene de Vos en natuuurlijk Dick Kamstra. De enige die ik nog regelmatig (op de voetbalvelden) tegenkom. En meiden? Madeleine Voetelink, Lolita Hooglucht, Sonja Damsteek, Ingrid Wenning, Marjan Berkhout. Om er maar een paar te noemen. Een leuke tijd, waarvan ik me nog vooral het "Engels voetbal" op het schoolplein kan herinneren.

  Cornelis Houtmanschool, 1964

  Eerst 1 of 2 jaar aan het Santpoorterplein.

  Eerst 1 of 2 jaar aan het Santpoorterplein. Daarna de verhuizing naar de Sportweg. De eerste drie jaar ging het redelijk goed. Brugklas B4, Atheneum A21 en A32. In de klas bij o.a. Jeroen van den Bent, Jan Willem Spanjer, Eduard de Marcas, Edward Vinke, Frank Fijlstra, Hugo Vollbehr, Leo Verton en Cor Zwaan. En dames als Andrea Scharroo en Saskia der Kinderen Maar in de vierde kwam er een kink in de kabel. Een jaar blijven zitten en de overstap naar HAVO 4. En toen redelijk simpel mijn tijd op het Lorentz volgemaakt. Een mooie tijd. Herinneringen vooral aan het vele voetbal in de lagere klassen en de werkweek naar Parijs met o.a. Kuilart, onze leraar Nederlands.

  Lorentz Lyceum, 1970

  ?