Rob Lagendaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Lagendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Rob Lagendaal heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In 1968 verhuisde ik van Rotterdam naar Nijmegen en kwam terecht op de Keizer Karel Mulo.

  In 1968 verhuisde ik van Rotterdam naar Nijmegen en kwam terecht op de Keizer Karel Mulo. In de pauzes voetballen op het schoolplein met een tennisbal. Tussen de middag volleyballen leerlingen tegen de leraren. Namen van leraren die ik me nog kan herinneren: Langedijk, van Broekhoven, Nicesse, Langestraat, Berman, Bijloo, van Gemert, Jansen. Namen van klasgenoten: Ed Velthuijsen, Rob Hutting, Francien Welbie, Monique Holleman, Niels vd Berg, Pia in het Veld, Mirjam Joosten, Willy Neijenhof, Ronald Sisnaisky, Chris Eltink, Albert Voorzee, Henk JordanBarbara van Lamsweerde

  2004, Rob Lagendaal

  Kan mij deze tijd nog goed herinneren.

  Kan mij deze tijd nog goed herinneren. Juf Sluiter, Groenendaal en van Deventer en meester Severijn ( die van die witte stenen pijpjes in klas 5 en 6. Vrienden en vriendinnen die ik mij nog kan herinneren: Jeff Crapts, Ruud Valentijn, Rudie Wasman, Klaas Koetje, Ben de Jong, Ingrid Groeneveld, Alina de Boer. En natuurlijk de voetbaltoernooien.

  2004, Rob Lagendaal

  Ik woonde in de Ameidestraat.

  Ik woonde in de Ameidestraat. Herinner me nog goed de voetbalwedstrijden op het schoolplein en op het grasveld langs rijksweg 13. Als ik mij goed herinner werd hier ook korfbal gespeeld. Steentjesvoetbal op het schoolplein. Ook heel veel schoolvrienden kan ik mij nog herinneren.

  2004, Rob Lagendaal
  ?