rob krul

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in zoetermeer

  Bekijk het volledige profiel van rob krul en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  rob krul heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kan mij de volgende leerlingen nog herinneren: Jan Muiser,Theo Siskens,Bart Oort,Hans Harbers, Hans Emeis, Piet Oorlog, Jos van de Barselaar en Joke Hoogerdijk.

  Ik kan mij de volgende leerlingen nog herinneren: Jan Muiser,Theo Siskens,Bart Oort,Hans Harbers, Hans Emeis, Piet Oorlog, Jos van de Barselaar en Joke Hoogerdijk. De eerste twee schooljaren zat ik naast Joke in de bank. De leerkrachten die ik mij nog kan herinneren zijn: juffrouw Engel, juffrouw Kwakenaak,juffrouw Veltmeijer, meester Bakker en meester d'Ancona. Visser was het hoofd van de school.

  2004, rob krul

  Aan de hand van de klassenfoto van het examenjaar 1961 kan ik me nog wel veel medeleerlingen herinneren.

  Aan de hand van de klassenfoto van het examenjaar 1961 kan ik me nog wel veel medeleerlingen herinneren. Bovenste rij van rechts naar links: Ab Balfoort, Jos van de Barselaar, Rob Krul, onbekend, Hans Vink, Leo Tiemens, onbekend, Hans Harbers, onbekend. Tweede rij van rechts naar links: Burger (hoofd van de school), Matty van Bakel, Berbel van Harrewijn en derde van links Rob van Herk. De slechtste herinneringen had ik aan natuurkunde, dat gegeven werd door een lerares, ik meen dat ze Kremer heette. Ze loensde erg en was al vrij oud . Ik snapte niets van natuurkunde en kon niet met haar opschieten (wellicht zat er een oorzakelijk verband tussen). Jaren later kwam ik haar nog eens tegen op een avond van de Alliance Francaise in het Congresgebouw. Ze zag er tot mijn verrassing niet veel ouder uit.

  2004, rob krul
  ?