Rob Kemper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Kemper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rob Kemper heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heb heel goede herinneringen aan het van der Putt.

  Heb heel goede herinneringen aan het van der Putt. Hans Brian, Paffen,.. Puttertje, 4de jaar Atheneum experiment jaar (Rademakers) waar bijna iedereen een jaar door verloren heeft in 4, 5 of 6; Ikzelf ben 1 keer gezakt Ik heb met Ine Rijgersberg verkering gekregen op het van der Puttlyceum en ben uiteindelijk ook met haar getrouwd in 1979. Wij wonen in Eindhoven (Acht). Wij hebben 2 jongens Frank 17 jaar en Erik 15 jaar. Erik zit in de 3de klas Atheneum aan Bisschop Bekkers college en Frank zit in de 5de HAVO op het Stedelijk College.

  2004, Rob Kemper

  Ik herinner mij Meneer (Ad?) Reinders 1ste Klas, Frater Ladislaz 2de klas, die Stanley mazarel met zich meesleepte tijdens het speelkwartier.

  Ik herinner mij Meneer (Ad?) Reinders 1ste Klas, Frater Ladislaz 2de klas, die Stanley mazarel met zich meesleepte tijdens het speelkwartier. Hij gooide ok met borstels. Verder Frater Leonardo, 3de klas die veel aan zingen deed en zelf met hoog stemmetje meezong. Verder Frater Gaudentio (Zie Jos van Tuijl die deze naam niet meer wist). Hij is inderdaad naar Brazilie gegaan onder de naam Antonius. Hij deed ook veel aan zingen en ik herinner mij nog dat Frater Radboud het jaar later veel heeft moeten goedmaken van de achterstand die we daar hadden opgelopen in klas 4. Ik herinner mij Jos van Tuijl, Frank Smits, Antonio van Tuijl, Kees Maas, Paul Wouters, Rob van den Heuvel, Arie Kuiten, Frank de Poorter, Jack van Wees, Michel Verhaert, Fred Weijtens, Michel van Boshoven, Jan van ?? (vader was koster), Leon van der Kerkhof, ? van Mourik,....

  2004, Rob Kemper
  ?