rob holgen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rob holgen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  rob holgen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Begonnen in de tweede klas aan het Sweelinckplein in 1952, met Juffr.

  Begonnen in de tweede klas aan het Sweelinckplein in 1952, met Juffr. Cisau de Silva. Een zeer goede school, waar ik mijn hele leven baat bij gehad heb. Fijne, soms wat elitaire, vrienden en vriendinnen. Ik heb prettig met de diverse leraressen en leraren kunnen omgaan, met Mijnheer Lingeman als topper. Namen, die mij te binnen schieten, zijn: Wolfert Buyze, Kees Hoogeveen, Frits Pool, James van Limburg Strirum, Ties van Niedek, Henny Kuiper, Oilaan Yuen, Babs Stok. Ronnie Dijkman. Ik heb nog een klassefoto uit het jaar 1956, welke ik binnenkort zal zenden.

  2007, rob holgen

  Mijn herineringen gaan hoofdzakelijk naar klas 3 B 1959/1960.

  Mijn herineringen gaan hoofdzakelijk naar klas 3 B 1959/1960. De klassefoto geeft alle medeleerlingen weer. Willy(Mientje)Donk had mijn grote bewondering. Regelmatig wisselen zij en ik via e-mail onze belevenissen uit.Joke Gemser bleek nog jaren later een lieve vriendin, waar ik nu mee hyves en haar belevenissen volg op facebook. En mijn grote jeugdliefde: Henny Beuving. Inmiddels heb ik haar ook teruggevonden via facebook. Ze is nog steeds een prachtige vrouw met een indrukwekkende loopbaan. Met Mardy van Dalen( tegenwoordig woonachtig in Temacula VS) en Fred van Agthoven heb ik via facebook een vriendschapsrelatie. De leraren herinner ik mij ook nog goed. Dhr.Lehnen (Duits) was destijds een despoot en later als klant van mijn bedrijf een vriendelijk man. Dhr. Van Twuyve(r)? (Frans) een kundig man,die de wind er goed onder had. Juffr. Mispelblom Beier van den Berg( Aardrijkskunde) een lieve vrouw. Ronduit een misplaatst pedagoog was de leraar lichamelijke oefenening, Dhr Wolterbeek, (klein mannetje), welke mij ooit toebeet: "Ga terug naar de achterbuurt waar je vandaan komt".

  2005, rob holgen
  ?