Rob Heintjes

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Heintjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rob Heintjes heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de laatste HBS-jaren in een ongezellige groep, was de sfeer in deze groep een verademing.

  Na de laatste HBS-jaren in een ongezellige groep, was de sfeer in deze groep een verademing. Denk met plezier terug aan alle klasgenoten. Stage lopen e.d. was toen niet mijn leukste (beste) bezigheid, maar top waren de werkweken (muziek van Mud en Cockney Rebel b.v.) en de bezoekjes aan Oudewater. Allemaal logeren bij Trudy. Slapen in de woonkamer. Ouderwets gezellig!

  Pedagogische Akademie Lucia, 1973

  De oude HBS.

  De oude HBS. Op de fiets (later brommer) uit 110-morgen naar de Wagnerlaan. Het houten lage gebouw met gehorige vloeren. Na 3 jaren werd er een hele club nieuwe leerlingen in de groep geplaatst. Dit veranderde de sfeer behoorlijk. Ze waren ouder en één had er zelfs een auto: 'n lelijk eendje. Namen die me te binnen schieten: Mevr. Doderweerd, Dhr. v.d. Lee, Dhr. Schöll, Dhr. Maning, Pater Lafeber (in z'n Volvo mee naar Antwerpen) Dhr. v. Gelderen. We hadden een prachtige, sjieke juf voor Frans. Toen ze trouwde, werden we met een hele club uitgenodigd in Brabant of België. Dat weet ik niet meer zo precies. Dhr. Steens voor frans was ook wel lachen. Klasgenoten: Ton Winkelman (toen al jaren verkering met een meisje van het eiland aan de Ringdijk), Peter Poitier(?), Marianne Carpentier (met dat mooie lange haar) en meestal naast haar Jeannet v.d. Burg(?). Dan nog Paulien, Ron Castelijns. Francine kwam volgens mij later in de groep en maakte het de mannelijke leerkrachten graag "moeilijk".

  Sint Laurenscollege, 1967

  ?