Rob Heemskerk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Heemskerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Heemskerk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  De leukste periode uit mijn leven.

  De leukste periode uit mijn leven. Hard gestudeerd, heel veel gesport (badmintontoernooien in het USC, krachttraining bij de Spartaan) en nog veel meer gefeest. Alle kroegen van Leiden met een bezoek vereerd in wisselende periodes met wisselende mede-studenten: Pieter Moerland en Harrie Leeuwe (later Janine erbij), haat/liefde met Jolanda Bastein. Gelopen en gestreden met Merle en Bandit (hond van Merle). Hannie van Oss, Christiane Pielage en Xander van der Voort (de jongste springmeester waar geen deur voor gesloten bleef - waar is hij nu weer?). Aan de deur gestaan bij de Koetsotheek, Quintus en Augustinus. Psychologie- en pedagogiekfeesten georganiseerd met Joost Baas ('s morgensvroeg de kas opmaken), Wieke Visser en Adrienne v.d. Kuij (beiden zou ik graag een keer zien). De Kring met Erwin, Sabine, Rens, Inky (Ingrid). De wijze mannen: Cor, Jorrit. En afgestudeerd met de Aegon-club, het eerste dreamteam o.l.v. Ad Vogelaar, Jaap Boonstra en Rene v.d. Vlist: Joost v.d. Lecq, Liesbeth Zwartelee en Pauline Hulspas (naast strijd ook feest). Moniqe Smaal leren kennen. En voorbereid op het grotere werk: gaan werken.

  2004, Rob Heemskerk

  Eerst HAVO-top gedaan (75-77).

  Eerst HAVO-top gedaan (75-77). Toen Pedagogische Academie. HAVO-top beschouw ik nog steeds als een van de mooiste (school)periodes van mijn leven. HAVO: Pien Kotterman, Berthil Metselaar, Gea van Dam, Jan Bon, Arco Otte en Jose Geluk. En Jennifer Blogg, niet te vergeten (recentelijk weer teruggekeerd uit Zwitserland). Van een aantal weet ik wat er van ze geworden is. Recentelijk (14-03-2006) geborreld en uit eten geweest met Jennifer en Gea in Olo Rosso in Leiden. De Pedagogische Academie werd gedomineerd door studeren, sporten en biljarten in de Roode Leeuw in Oegstgeest, met Arco Otte en Luuk Punt.

  2004, Rob Heemskerk

  Strenge school met leuke jonge leraren/lerareseen.

  Strenge school met leuke jonge leraren/lerareseen. Absolute favoriet was mw. van Eersel. Ongedwongen en voor die tijd op die school 'supervrij'. Niet alleen favoriet bij ons, als leerlingen, maar ook bij de docenten. Ik herinner me nog een feestje bij haar. Mijn eerste liefdes gehad. Ik ging veel om met Eimert Hoogendoorn en Jan-Willem van Kinschot. Ik ben in het laatste jaar nog samen met hen een week naar Ameland geweest. Eerder waren we daar al geweest met de hele klas.

  2004, Rob Heemskerk
  ?