Rob Elandt

Kent 0 personen

Samenwonend , 2 kinderen
Woont in Berck sur Mer

  Bekijk het volledige profiel van Rob Elandt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Rob Elandt heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ondanks tegenzin toch een leuke tijd gehad.

  Ondanks tegenzin toch een leuke tijd gehad. De zeilweek (2 x meegemaakt)in friesland met de gehuurde bm's en de eigen open schouw van de school was geweldig.

  2003, Rob Elandt

  Bus (directeur)en koekelkoren.

  Bus (directeur)en koekelkoren. We hadden een leraar handarbeid . Later een lerares handarbeid die ik "juffie" noemde. Hentzepeter en juffrouw Aa herinner ik me ook, Terpstra gaf maatschappijleer. En een lerares duits waar ik een ontzettende hekel aan had. Ik herinner me ook nog een surinaamse leraar (mr Foster) die eens uit kwaadheid een gat in een bord had geslagen. Klasgenoten: Alex waterman, Karel Hinrich

  2003, Rob Elandt

  Ontzettend leuke tijd gehad.

  Ontzettend leuke tijd gehad. Natuurlijk herinner ik me de hoofdmeester van Driel en meester Appelboom uit de 5e klas. Verder in de eerste 6e klas de geweldige meester Diebrink die op een woonboot woonde en zomaar midden in een les moppen begon te tappen. En natuurlijk de gymjuf juffrouw van Puffelen. De schoolreisjes naar vlieland (waar levend stratego werd gespeeld) en de afscheidsavonden waar de leraren en leraressen na ons toneelstuk een vervolgverhaal speelden over cowboy's (met stokpaardjes en al) en de concierge meester Lak, te veel om op te noemen dus.

  2003, Rob Elandt
  ?