Rob Duimel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Duimel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Duimel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen, tja…het zijn er heel veel.

  Herinneringen, tja…het zijn er heel veel. Namen van leerlingen en leraren. Vooral van mijn toenmalige boezemvriend Jan Duisterwinkel. Dag en nacht samen. Maar ook Ingrid Koopman, Monique Kuipers, Truus Wentink, Wilma van No(o)rden, Jannie Kipmulder, , Toon (en dan een moeilijke achternaam …macher) Ik realiseer mij nu dat er bijna alleen maar meisjesnamen naar boven komen. Het noodschooltje tussen de nieuwbouw flats, met Meester Tillmann... Norton zonder filter. Ik kwam halverwege de vierde klas op deze school terecht. Het was een hele gezellige tijd. Later ging de klas naar het hoofdgebouw. Daar kregen we in de vijfde les van een lerares. Har naam ben ik kwijt. Ze was de vrouw van de directeur van de LTS in Zevenaar. Daarna kwam meester Folkerts in de zesde. Ik weet nog hoe hij liep te stuntelen bij de seksuele voorlichting. Toon had op het schoolplein een condoom gevonden en meester Folkerts zei dat hij later nog wel uit zou leggen wat het was. Niet dus, dat wilden wij gelijk weten. Dia’s opgehaald uit een andere school en hij deed het toch maar!!! Toen was er nog schoolmelk. De zesde moesten dat rondbrengen. (mocht je doen als beloning). Schoolreisje, waar was dat ook alweer, Lunteren?… De klassenavond, dansen op peace planet van Ekseption. (probeer daar maar eens op te dansen.) Ik heb het die avond nog geprobeerd (het dansen) met Caroline van den Heuvel, een goede vriendin van Truus Wentink. Ik was in die tijd zeer gecharmeerd van Ingrid Koopman. Ik weet niet meer of het ooit aan is geweest. Ik denk dat ik er te schijterig voor was. Jammer… Ik heb haar later nog eens gezien bij een garagebedrijf (mini’s) waar ik werkte, ik geloof dat ik toen weer een rode kop kreeg. Als ik aan school terugdenk denk ik altijd het eerst aan deze klas. Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat en als je nog oude lotgenoten ziet, tip ze dan op deze site. Misschien tot ziens. P.S. Wie heeft er nog foto’s?

  albert schweizer, 1969

  Ik zou eigenlijk maar een jaar op de MTS blijven, het zijn er twee geworden.

  Ik zou eigenlijk maar een jaar op de MTS blijven, het zijn er twee geworden. De ATS in Apeldoorn kwam niet in zicht. Ik woonde inmiddels samen en ons huis was dan ook de zoete inval. Wim (Willem) van Dijk was toen en goede vriend van me en deden alles wat god zo’n beetje verbood. Altijd een grote bek in de klas en daardoor een stevige band met de voltallige directie. Zij hebben het dus twee jaar met ons volgehouden. Leraren Groters, Binnendijk (Karate kid Simon), die lijpe gymleraar met zijn eeuwige “turnerische Figur” Hij kwam meen ik ergens uit de Balkan. Laluvla, Jantje Vos (Honig), Voerknecht (Duits, is later nog onderdirecteur geworden) en niet te vergeten van der Wielen voor tekenles. Ik weet nog wel dat er een heel leuk meisje achter de balie in de kantine stond. Kroketten en gevulde koeken. (ontbijt en lunch) Ik was er niet echt rouwig om deze school te moeten verlaten, ben uiteindelijk met avondstudies (en als er iets ongelofelijk vervelend is, dan zijn dat wel avondstudies) nog geworden wat ik toen zijn wilde.

  MTS Arnhem, 1975

  In de tijd dat ik hier begon was de school verdeeld over heel Presikhaaf.

  In de tijd dat ik hier begon was de school verdeeld over heel Presikhaaf. Dat was wandelen van honingkamp naar kermisland, naar het gymlokaal bij de huishoudschool (gescheiden van de meisjes). Tekenles (van As?) en handenarbeid in een krot… De laatste lessen nog op zaterdagmorgen. Leraren: Jansen voor engels (Calimero), Bekkers, (zijn dochter zat bij mij in de klas, Margo ??) als Bekkers (scheikunde en tevens onderdirecteur) kwaad was gooide hij zijn bril altijd over tafel. Zijn proefjes waren een waar spektakel. Gele fosfor over de vloer gaten in de tafel… Dan was daar nog leraar Duits Overmaat, wij lagen elkaar op zijn zachtst gezegd niet zo heel erg, toch spreek ik nu een aardig woordje Duits! Geschiedenis den Hartogh, Kwam vaak op zijn oranje “raceplee” (scooter) naar zijn werk. Hij had ook nog een kever in dezelfde kleur. De meiden in de klas telden vaak de woorden “he” die hij zowat na elke zin zei. Hij kon wel meesterlijk over geschiedenis uitweiden. Dan had je ook nog Leijsink voor Nederlands, lang haar!!, volkskrant en cabalero zonder filter. Zeer relaxt figuur. Ik ben toen in de derde MAVO blijven zitten. Raakte al mijn vrienden kwijt dus. Hans Theunissen, Casper Helldorfer, Mariska Kruitwagen, Karin Huuskes, Marion Wouters, Robert de Koning en natuurlijk Francis Hamers. Met haar heb ik nog vier jaar samengewoond. In de andere derde klas leerde ik Hans Lenselink uit Groningen kennen. Wij zijn nog eens met zijn tweeën naar Groningen gevlucht om zijn moeder te vragen of hij het laatste jaar niet bij mij mocht wonen. Hij woonde toen namelijk bij zijn zusters, die erg streng voor hem waren. De missie mislukte na veel machtsvertoon van de zussen. Ik zat altijd achter in de klas, lange slungels zaten altijd achterin. Stiekem roken bij de gymzaal op Kermisland. Je mocht alleen vanaf de vierde roken! Ik heb er mijn MAVO diploma behaald en nog een poging voor de HAVO gedaan, maar men vond het beter dat ik een andere school ging lastigvallen…

  R.K. Scholengemeenschap Pre..., 1971

  ?