Rob Drenth

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Drenth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Drenth heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Dekkerlater meester Molenaar ? en mijn eerste vriendinnen Silvia en Nicolette.

  Juf Dekkerlater meester Molenaar ? en mijn eerste vriendinnen Silvia en Nicolette. Bovendien de urenlange voetbalwedstrijden op het schoolplein met o.a. Remco Verkuil. de combinatieklas 5/6 in 1974 was erg leuk !!

  Koningin Julianaschool, 1969

  herinneringen natuurlijk aan mijn vrienden (Erik van den Bosch,Rene Aeppli,Ben van Breugel) en mijn vriendinnen (Ilona, Carla, Caroline, Karin, Aleyt, Maria, Silvia etc.

  herinneringen natuurlijk aan mijn vrienden (Erik van den Bosch,Rene Aeppli,Ben van Breugel) en mijn vriendinnen (Ilona, Carla, Caroline, Karin, Aleyt, Maria, Silvia etc.) moet nog even in mijn dagboeken kijken... goede herinneringen aan een paar leraren, Verschoor, Wegman, van Wingerden, Jacobs... meer namen weet ik helaas niet meer de leukste klas was 3c (Havo/vwo) in 1977/78!! werkweek in 1978 naar Ameland. echt gaaf, een jaar lang lachen..helaas bleven een paar zitten dat jaar. De disco op vrijdagavond en de labamba rondjes....

  Libanon, 1975

  ?