Rob deJong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Beetje studie.

  Beetje studie... veel feestjes.

  2004, Rob deJong

  Deze opleiding redelijk automatisch doorlopen, vooral samen met Ruben van Doorn, Michel Pascal Kasman en Bjorn van den Bogaard.

  Deze opleiding redelijk automatisch doorlopen, vooral samen met Ruben van Doorn, Michel Pascal Kasman en Bjorn van den Bogaard. Het beste was het jaar buitenland wat aan de opleiding International Business verplicht was.

  2004, Rob deJong

  Hele goede herinneringen aan de RSG.

  Hele goede herinneringen aan de RSG. Vooral vanaf 3 VWO begon het echt leuk te worden. Ontzettend gelachen met Albert, Jack, Ruben, Marcel, Erwin en Raymond, Nanine, Paulien, Claartje en Annemarie. 4 VWO was een beetje een puinhoop met Martijn, Martin, Peter en Peter, Jimmy, Albert, Frank, Ruben. Toen begon het uitgaan in de Slof ook een rol te spelen en de vele feestjes. Dit werd doorgezet naar de 5e, waar van de plus minus 95 mensen er zo'n 25 bleven zitten, waaronder ik. Het voordeel was alleen dat je weer naar Gulpen kon. Tweede keer 5e en de 6e werden wel wat serieuzer, maar even goed ontzettend veel gelachen. Eindexamen stunt was een grote witte muur gemetseld voor de ingang van de RSG. Favoriete leraren waren Dirk Lam en Frans Hugens.

  2004, Rob deJong
  ?