Rob deBoo

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob deBoo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Rob deBoo heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb op de polderweg de mees...

  Ik heb op de polderweg de meeste tijd doorgebracht. Staat op deze site ook onder Amstellyceum. Dus Havo gangers, kijk ook daar!

  2004, Rob deBoo

  De tijd op deze school was onb...

  De tijd op deze school was onbezorgd. Ik herinner me vooral de latere jaren, klas 5 en 6. Wat me ook is bijgebleven zijn de schoolvoetbaltoernooien, waar we het best goed in deden. Op doel weet ik me te herinneren Rob Hendriks, die bij mij in de straat woonde. Ook weet ik nog dat ik in de 6e klas bij mevr. Flach in een verloting de kerstboom had gewonnen. Hij was zo groot, dat hij niet in onze kamer paste.

  2003, Rob deBoo

  Leuke tijd. Hele jonge klas, ...

  Leuke tijd. Hele jonge klas, een echte 'havo'klas. De 'ongein' werd niet altijd gewaardeerd door de iets oudere klasgenoten. Ik wilde eigenlijk naar de ALO, maar heb via de 'omweg' de lagere akte gymnastiek gedaan. Ik ben bij toeval in het speciaal onderwijs beland, en werk daar al geruime tijd. Leuke herinneringen aan deze periode.

  2003, Rob deBoo
  ?