Rob de Vlaming

Kent 2 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob de Vlaming en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Rob de Vlaming heeft 5 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Ik kan me alleen nog maar herinneren dat juffrouw van de Ende mij in de laatste week nog haalde en terugbracht naar de Foreestweg, want daar waren wij gaan wonen vlak voor de zomervakantie begon.

  Ik kan me alleen nog maar herinneren dat juffrouw van de Ende mij in de laatste week nog haalde en terugbracht naar de Foreestweg, want daar waren wij gaan wonen vlak voor de zomervakantie begon. Eén van de weinige andere herinneringen die ik nog heb is, dat ik op een gegeven moment bij het raam zat en spontaan een bloedneus kreeg.

  2011, Rob de Vlaming

  Ik kan mij juffrouw Drent nog herinneren, zij gaf Nederlands en zat regelmatig met mij in de trein terug naar Utrecht.

  Ik kan mij juffrouw Drent nog herinneren, zij gaf Nederlands en zat regelmatig met mij in de trein terug naar Utrecht. In januari 1979 ben ik hier gestopt, omdat ik ben gaan werken.

  2007, Rob de Vlaming

  Klaverjassen in de pauze.

  Klaverjassen in de pauze. Voor de rest weinig herinneringen omdat ik hier maar een jaar op school heb gezeten. Namen klasgenoten en zo zijn niet blijven hangen.

  2007, Rob de Vlaming
  ?