Rob Brouwers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Brouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb slechts een half jaar op deze school gezeten.

  Ik heb slechts een half jaar op deze school gezeten. Na het relatief liberale en moderne Elshof College was dit iets totaal anders.

  2004, Rob Brouwers

  Leuke tijd gehad op de Elshof.

  Leuke tijd gehad op de Elshof. Na Mariënbosch ging het naar de Elshof. Was voor mij wel wat verder fietsen (veelal met Maarten Veugelers), maar was wel een leuke route. Kan me nog zeer goed Rita Kosman herinneren. Was destijds erg ;-) verleifd op haar. Verder veel gein bij de gym, onder andere met Twan Fransman en Willem Arendzen. Twan heb ik nog goed in herinnering van het feestje bij Maarten in de garage. Vooral the morning after the day before was fantastisch. Willem was een geweldige kerel, sportjongen en altijd goed gehumeurd. Ik meen me ook te herinneren, dat we op hetzelfde type vrouw/meisje vielen. Van de leraren herinner ik me nog zeer goed Goossen, Meulman (nooit te beroerd om het communisme positiever te afficheren dan het was) Van Thiel (Frans). In die tijd liep er (voor mij althans)ook een ware droomvrouw op school; Lidwien Wellen! Als ik ergens spijt van heb, is het dat ik haar nooit heb aangesproken. In 1980 naar het Canisius College gegaan.

  2004, Rob Brouwers

  Geweldige tijd gehad op deze school.

  Geweldige tijd gehad op deze school. Herinner me nog goed een kamp ergens in het Brabantsche land. Ik meen, dat Henk Wittenberg erbij was. Vlakbij een slot, waar op dat moment een schitterende schilderijencollectie hing; de tekens van de dierenriem. Heb goede herinneringen aan Juffrouw trifterer, Henk Wittenberg, Vromans en (ja, ja, als kleine jongen) aan juffrouw Peperzak.

  2004, Rob Brouwers
  ?