Rob Brink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rob Brink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Als eerste leraarsbaan begonnen in Hoorn, docent op de MEAO die het tweede jaar in ging.

  Als eerste leraarsbaan begonnen in Hoorn, docent op de MEAO die het tweede jaar in ging. Verhuisd vanuit Leiden, tijdje in Andijk in een vakantiebungalow gewoond met Jose. Er was geen woonruimte in Hoorn! Daarna naar het Grachtje Over in de Huesmolen, werd toen net opgeleverd. Daar zelfs nog wel eens een feestje gehouden voor de leerlingen van mijn klas, de buren waren niet blij! Later verhuisd naar Zwaag, de Kamille. Na zo'n 8 jaar les geven, stage coordineren en leerplancommissie overgestapt naar CMG, automatiseren van schooladministraties.

  2008, Rob Brink

  ontzettend veel geleerd op een opleiding waar een heleboel nog niet zo erg geregeld was.

  ontzettend veel geleerd op een opleiding waar een heleboel nog niet zo erg geregeld was. ook veel buiten de opleiding gedaan, tm meewerken in een societeit voor de HBOers van de lerarenopleiding in een kelder aan de Oude Delft, veel gefeest en van ales gedaan met 2 medestudenten, Frans Veringa en Hans Jansen. Optimaal geleefd, maar ook heel veel gewerkt, in allerlei baantjes, is wel eens ten koste van de studie gegaan!

  2008, Rob Brink
  ?