Bekijk het volledige profiel van Roan Segers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Roan Segers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De drumafdeling! Naast alle...

De drumafdeling! Naast alle andere leraren veel te veel om op te noemen.. Still making memories!

2003, Roan Segers

... bleek toch niet echt iets ...

... bleek toch niet echt iets voor mij.. Van deze korte periode wel een paar herinneringen: Twee gehaktstaven met brood en een liter melk na de gymles, trein Den Bosch - Eindhoven, vroeg op, kantine junkfood, the milkguy, Beaker intro, Jack of Hearts, studiebeurs, Stratums-eind, Schijndel - ben je naam ff kwijt..., café Wilhelmina, studenten-diner fl 5,-!!, scheikundig rekenen; lesgeven is ook een vak!, woordspelletjes in de klas, LISETTE en ROOS. Verder: De Bunker was tof. Herinnering: feest in de bunker, in ford escort geslapen met 3 man... Proppen! Volgende dag geen benen meer, een 'bad-breath' van heb ik jou daar! en infomatica..... was geen succes na 2 uur slapen! *later nog een keer in De Bunker gespeeld met band voor een nieuwe lichting!

2003, Roan Segers

Barten, Krebbekx(?) (99 Luftba...

Barten, Krebbekx(?) (99 Luftballons), Muller, de Rooij, Smits, Rooijmans (Wat zei jij? ...ER..UIT!!), Heijmans, Janssen (Dat is helemaal niet om te lachen.. Rojan), Maas (Sjefke Stereo), Paaijmans, de Bont (Baden Baden), van Grinsven, Vuuregge, Buitenhof (Segers ga je neus uitbaggeren!), van Gulik (he das leuk, heb jij dat gedaan? Ja? Dan blijf je dadelijk even zitten), Blatter, Westbroek, Schillings, Blok, van der Meijden, ... enz Feest met Roberto Jacketti and the Scooters!, de nieuwe lerares Engels (WAUW! of niet Marc Rooijmans?), Tomaat bij Westbroek op zn kop, geschorst, TEAMAKERS, Elshoutse wielen, Softbal achter de gymzaal: Said aan slag; Smits krijgt als pitcher de bal terug in zn kruis, De brommer van Jurgen van de Velden, Milkshake tussen de middag bij van Venrooij en altijd te laat, Melden bij Barten en ondanks dat je jezelf al op 4 verschillende plaatsen zag staan in zijn schrift zei hij: 'goed dat het de eertse keer is... nu snel naar je klas anders wordt het de volgende keer nablijven'...(HAHA), Basketbal met Steef van Sante, tijdens examens gewoon naar het zwembad... geen tijd en zin om te leren, extra (7e) examenvak, Rondje Roeivijver, 'VOOR-komen' ivm op de fietsen op de stoep en per ongeluk weigeren strafklas (mede dankzij Bas v/d Wiel en Sjacco..) Duurde trouwens maar 10 minuten en kreeg een geld boete van fl 10,- maar was wel de hele dag vrij van school, nieuwe leerling uit Vinkeveen in klas 2 (Marc Bakker!) Parijs (gelachen met canadese meiden bij de camping-disco (?!) Peter van Wijk teruggevonden in het toilet ergens aan de andere kant van de camping!!), voor de klas gestaan: Koen bedankt voor de koffie!), opsluiten van Sjefke (bezem onder de deurklink, Skelet in het gangpad van de noodbouw, Hoogtezonnetje gekocht Hogenboom?, stinkbommen, dependance, eindfeest in de Zeuve: de leraren zijn eigenlijk best tof!... en op naar de HAVO omdat ik helemaal niet weet wat ik worden wil.

2003, Roan Segers
?